Jan de Groot in Den Bosch: De bakermat van de Bossche Bol
Proef de authentieke Bossche Bol bij Jan de Groot, de enige echte bakker die deze lekkernij mag maken volgens officieel recept!
Duik in de rijke historie van ‘s-Hertogenbosch en proef de authentieke smaak van de Bossche Bol bij Jan de Groot. Deze ambachtelijke bakkerij is al sinds 1938 dé specialist in deze heerlijke lekkernij.
De Bossche Bol: Een stukje Bossche historie
De Bossche Bol, ook wel bekend als de “Sjekladebol”, is onlosmakelijk verbonden met de stad ‘s-Hertogenbosch. De oorsprong van deze zoete verleiding gaat terug tot 1920, toen bakker Lammers de eerste Bossche Bol creëerde. In 1938 nam Jan de Groot het recept over en verfijnde hij het tot de perfectie die we vandaag de dag kennen.
Waarom Jan de Groot de enige echte Bossche Bol mag maken
In 1996 verkreeg Jan de Groot het exclusieve recht om de Bossche Bol te produceren volgens het originele recept. Dit officiële keurmerk garandeert dat je bij Jan de Groot gegarandeerd de authentieke smaak van de Bossche Bol proeft.
Geniet van ambachtelijke kwaliteit en verse ingrediënten
Bij Jan de Groot worden de Bossche Bollen met liefde en passie gemaakt. De soezenbodem wordt ambachtelijk gebakken en gevuld met een royale portie slagroom, waarna deze wordt omhuld in een laagje pure chocolade. De verse ingrediënten en traditionele bereidingswijze zorgen voor een onvergetelijke smaakbeleving.
Wacht niet langer en ervaar het zelf!
Ben je nieuwsgierig naar de authentieke smaak van de Bossche Bol? Stap dan binnen bij Jan de Groot en laat je verrassen door de ambachtelijke kwaliteit en pure nostalgie. De rijen voor de deur bij Jan de Groot zijn niet voor niets: hier proef je de échte Bossche Bol!
Adres: Stationsweg 24, 5211 TW ‘s-Hertogenbosch